Juni 2017 – Theelichthouders

Voor de sfeervolle zomeravonden maak je met dit DIY-pakket eigen theelichthouders met 5 verschillende glazen potjes. Met behulp van de kalkverf, zelfklevend kurk, het papierdraad en het sisal touw pimp je jouw eigen theelichthouders.

Read More

Dec. 2016 – Col breien

In dit pakket zat alles om de stoere col te breien. O.a. bamboe breipennen, de wol en de kokosknopen. Met de uitgebreide handleiding kan iedereen het.

Read More

Nov. 2016 – Lederen armband

Maak je eigen lederen armband met dit DIY-pakket van Hobby in de Bus. Een stoer sieraad dat goed te combineren is. Met verschillende lederen bandjes, bedels en glaskralen wordt het een prachtig geheel.

Read More

Okt. 2016 – Vilten clutch

Draag je eigen gemaakte vilten clutch! Met dit DIY-pakket kon je je eigen vilten clutch maken die je naar eigen wens kon pimpen met verschillende steentjes.

Read More

Sept. 2016 – Servies schilderen

Maak creatief servies zoals jij het wilt! Met dit pakket kon je je uitleven op vier borden die je naar eigen idee, of naar een bijgevoegd voorbeeld, kon voorzien van de mooiste teksten, tekeningen of grafische afbeeldingen. En door ze ‘af te bakken’ kreeg je een blijvend resultaat!

Read More