Nov 2017 – Houten kandelaars

Maak je eigen houten kandelaar met de verschillende houten ballen en versier deze naar eigen smaak met de verf, het bladgoud en de glitterlijm. Deze kandelaar staat super sfeervol tijdens de feestdagen.

Read More

Okt 2017 – Armbanden vlechten

Met dit DIY-pakket vlecht je jouw eigen armbanden. In dit pakket zit o.a. een vlechtschijf, satijndraad, garen en kralen waarmee je twee armbanden zelf kan vlechten.

Read More

Aug 2017 – Klei kruidenpotjes

Met dit DIY-pakket maak je jouw eigen klei kruidenpotjes. Met de boetseer spatels geef je jouw potjes een eigen look. Vul ze daarna met de kruiden en potgrond en je hebt binnenkort heerlijke kruiden uit eigen keuken.

Read More

Juli 2017 – Draadvormen

Maak je eigen kunstwerken. Deze draadvormen op sokkels maak je zelf met het DIY-pakket van Juli. We hebben er voorbeelden bij gedaan van dieren en cactussen, maar je kunt uiteraard ook zelf iets creëren.

Read More

Juni 2017 – Theelichthouders

Voor de sfeervolle zomeravonden maak je met dit DIY-pakket eigen theelichthouders met 5 verschillende glazen potjes. Met behulp van de kalkverf, zelfklevend kurk, het papierdraad en het sisal touw pimp je jouw eigen theelichthouders.

Read More