Hobby in de Bus | DIY-pakket Theelichthouders

Maak je eigen theelichthouders met 5 verschillende glazen potjes. Met behulp van de kalkverf, zelfklevend kurk, het papierdraad en het sisal touw pimp je jouw eigen theelichthouders. Stop tot slot de theelichtjes er in, steek ze aan en geniet van een sfeervolle zomeravond buiten!

Read More

Hobby in de Bus | DIY-pakket Tas stempelen

Met dit DIY-pakket maak je eerst je eigen stempel die je vervolgens gebruikt om je persoonlijke tas te maken. In dit DIY-pakket vind je alle benodigde materialen en een handleiding voor het bestempelen van jouw tas. Bekijk in dit filmpje hoe wij te werk zijn gegaan en ga dan lekker zelf aan de slag!

Read More

Hobby in de Bus | DIY-pakket Betonnen kaarsenhouders

Maak je eigen betonnen kaarsenhouders met Hobby in de bus. In dit pakket vind je alle benodigde materialen en een handleiding voor het maken van jouw eigen betonnen kaarsenhouders. In dit pakket zitten o.a. kunststof mallen, beton en witte verf met een kwast waarmee je jouw kaarsenhouders helemaal eigen maakt.

Read More

Hobby in de Bus | DIY-pakket Col breien

Brei je eigen col met Hobby in de bus. In dit pakket vind je alle benodigde materialen en een handleiding voor het breien van jouw eigen col. In dit pakket zitten o.a. bamboe breipennen, 3 bollen wol en 3 kokos knopen waarmee je de col echt stoer maakt. Hoe je de col met de verschillende steken van begin tot eind maakt, staat uitgelegd in de handleiding, maar voor de verduidelijking kun je altijd nog even dit filmpje bekijken.

Read More