FAQs

Frequently Asked Questions – Veel gestelde vragen

Wat maak je met Hobby in de Bus?
Dat is iedere keer iets anders. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk verschillende materialen en technieken te gebruiken zodat je iedere maand iets anders maakt. We willen dingen maken waar je blij van wordt. Vaak zijn het mooie dingen voor in of om het huis, accessoires, sieraden of decoratie. Om een idee te krijgen kun je ook onze eerder verzonden pakketten bekijken.

Wat betekent DIY?
DIY betekent Do It Yourself, Engels voor: doe het zelf
Wanneer ontvang ik het pakket?
Elke maand versturen we de eerste dinsdag van de maand de DIY-pakketten. Je kunt er dus van uitgaan dat je hem voor het weekend thuis hebt zodat je lekker aan de slag kan. Op de pagina shop staat een klok, hierop kun je precies zien wanneer de pakketten worden verzonden. De specials worden direct na bestelling verzonden.
Versturen jullie ook naar België en Duitsland?
JA! Wij verzenden ook naar België en Duitsland, en er zijn GEEN extra kosten aan verbonden. Let op: de handleiding is wel in het Nederlands geschreven.
Welke betalingsmethoden accepteren jullie?
Je kunt betalen met iDeal, PayPal of bankoverschrijving.
Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten afleveren?
Ja, je kunt je bestelling op een ander adres laten bezorgen. Bij het plaatsen van de bestelling geef je eerst je eigen naam en adres op. Je kunt daarna kiezen of je de bestelling naar dit adres wilt laten versturen of naar een ander adres.
Als ik niet thuis ben, wat gebeurt er dan met het pakket?
Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en de bezorger kan het pakket ook niet bij je buren afgeven, dan laten ze een kaart achter in je brievenbus. Op deze kaart staat of je je pakket ergens anders kan ophalen of wanneer ze deze opnieuw aanbieden.
Waar komt jullie inspiratie vandaan?
We halen overal inspiratie vandaan: tijdschriften zoals VT-wonen, Flow en Happinez, maar vooral ook van website’s zoals Pinterest en Welke.

Ik wil hobby in de bus cadeau doen? Hoe weet de ontvanger dat het cadeau van mij komt?
Bij een cadeau zit een persoonlijk kaartje met een door jou geschreven tekst. In het bestelmenu kom je dit tegen.

Moet ik een jaarabonnement in 1 keer betalen?
Nee, een jaarabonnement betaal je per kwartaal/drie maanden. De eerste drie maanden (€ 74,85) betaal je bij je bestelling, voor de komende periodes geef je toestemming voor een automatisch incasso. Per drie maanden wordt er dan automatisch € 74,85 afgeschreven.

Stopt mijn abonnement vanzelf?
Het proefabonnement van drie maanden stopt vanzelf, je hoeft hiervoor niets te doen. Het jaarabonnement moet je opzeggen, dit kan via het formulier op de website: opzeggen.

 

dsc_8586macramepapierhangersvkint