Over ons

Hoe het begon…

Ken je dat? Je ziet allerlei mooie dingen langskomen op social media, ‘Pinterst’, ‘Welke’… enz. En denkt steeds: ‘o, dat kan ik ook wel een keer maken… ‘ of ‘Leuk! Ga ik ook eens doen’, dat had ik ook regelmatig. Dus ging ik op mijn zeldzame vrije middag achter de computer zitten om uit te zoeken hoe ik iets moest maken, wat ik wilde gaan maken, waar ik alle spullen moest kopen.. en voordat ik het wist… weg vrije middag… zonder voldoening, en balend omdat ik ook op mijn vrije middag weer achter een beeldscherm zat! Meestal bleken de gekochte en/of bestelde producten dan ook nog eens niet bij elkaar te passen, of was het veelste veel… dat moest anders kunnen!
En zo is het idee ontstaan voor Hobby in de Bus.

En toen…

Dat was begin 2016, in een half jaar dacht ik samen met mijn medewerkster Renée het concept uit, ontwierpen we het logo, een huisstijl, dachten we na over de handleidingen, verpakkingen, bouwden de website enz. En dat vonden we super leuk, dat was namelijk precies ons vakgebied! Renée is afgestudeerd Grafisch Ontwerpster en ikzelf ben fotograaf en afgestudeerd aan de Kunstacademie St. Joost in Breda. In de rustige uurtjes van mijn bedrijf Studio Ilse (reclame-bureau en fotostudio in Wijhe) konden we het niet laten om te brainstormen en zo stond er dus half 2016 een sterk concept, daar waren we van overtuigd.

Naar buiten…

Wij waren er dan wel zo van overtuigd, maar wat zou iedereen er van vinden? Zou er wel vraag naar zijn? We moesten er dus mee naar buiten. We plaatsten de site online en in oktober 2016 stonden we voor het eerst met Hobby in de Bus op een beurs, en alle hoop werd werkelijkheid. De enthousiaste reacties stroomden binnen, vrouwen vonden het een ‘gat in de markt’, reacties als: ‘dat het nog niet bestond’ en ‘dat is echt ideaal voor mij’ vlogen ons om de oren. Voor ons de bevestiging: hiermee gaan we door!

En nu…

We hebben al ontzettend veel leuke pakketten verzonden, hebben nog steeds meer dan genoeg ideeën voor de komende pakketten en wordt Hobby in de Bus steeds bekender. Probeer het ook uit!

Creatieve groet, Ilse de Vries