Top 5 – Cadeau voor een vriendin

Een cadeau voor een vriendin nodig? Ga samen iets doen! Met deze top 5 van leuke ideeën en cadeautips heb je gegarandeerd een gezellige middag.

1.High Chocolate!

Warme chocolademelk, bonbons, taartjes, sandwiches… een waar chocolade paradijs! Geniet samen van een “High Chocolate”. Je hebt de keuze uit verschillende grote steden, dus je kunt er ook nog eens een leuk dagje-uit van maken!
www.kadopagina.nl/cadeau/high-chocolate

DIY

2.Hobby in de Bus DIY-Kit

Verras je vriendin met een DIY-Kit van Hobby in de Bus! Je kunt haar natuurlijk een proefabonnement geven, maar het is ook mogelijk om één ‘special’ te bestellen. Je ontvangt dan een compleet pakket met alle materialen en gereedschappen, een duidelijke handleiding en kan hiermee direct aan de slag. De specials wisselen, dus kijk op deze pagina wat het aanbod is, één van onze favorieten is de macramé plantenhangers Kit.
www.hobby.indebus.nl

3.Zilveren ring maken!

In één ochtend of middag gaat u onder vakkundige begeleiding van de edelsmid een unieke zilveren ring maken.
www.pronksieraden.nl/workshop/

4. Glas blazen

Lijkt misschien ó zo makkelijk, als u Mark dit ziet doen, maar probeer het zelf maar eens! Voorafgaand aan de workshop bekijkt u de live demonstratie, deze duurt 3/4 uur en aansluitend wordt de workshop gegeven zodat je zelf kunt proberen een zwaantje van glas te maken.
www.hotmarksglass.com/workshops/

5. Dagje sauna

Toe aan een dag complete ontspanning? Ga naar een van de mooie wellnessresorts van Nederland en laat jullie onderdompelen in luxe. Dat is toch een super cadeau voor een vriendin!